Naujienos

Apdovanojimas už geriausią STADTRADELN 2022 m. Rheine

Eine Gruppenaufnahme der gesamten Sieger

Rheine. Vakar vakare miesto rotušėje buvo pagerbtos sėkmingiausios šių metų “STADTRADELN 2022” komandos ir individualūs nugalėtojai.

“Galite didžiuotis šiuo ypatingu pasiekimu”, – pabrėžė Rheineatsakingo skyriaus vadovė Milena Schauer, žvelgdama į daugybę kilometrų, kuriuos įveikė tiek pavieniai dviratininkai, tiek komandos.

Pirmąsias tris vietas kategorijoje “aktyviausios dviratininkų komandos” užėmė “Tekangblo” – 917 kilometrų, tenkančių vienam komandos nariui, “Rheiner Asphalt Ironers” – 817 kilometrų, tenkančių vienam komandos nariui, ir trečiąją vietą užėmė “Die Rüstigen Rheiner Radler” – 786 kilometrai, tenkantys vienam komandos nariui.

Daugiausia kilometrų, tenkančių vienai komandai, nuvažiavo Atviroji komanda Rheine – 25 771 kilometras, antroje vietoje – Senjorų konsultacinė taryba Rheine – 23 428 kilometrai, trečioje – savivaldybė Rheine – 22 393 kilometrai. Pirmąsias tris vietas tarp mokyklų užėmė Hauenhorsto Marienschule, Nelsono Mandelos ir Paulo Gerhardo mokyklos.

Milena Schauer (dešinėje) su penkiais senjorų patariamosios tarybos “tūkstančiais”, kurie kiekvienas dviračiu nuvažiavo daugiau nei 1000 kilometrų.

Geriausiai individualiai pasirodė Manfredas Neumannas iš komandos “Tegangblo”, įveikęs neįtikėtinus 3 010 kilometrų, Willi Weßelsas iš komandos “Rüstige Rheiner Radlern”, įveikęs 2 564 kilometrus, ir Eddy van Eedenas taip pat iš komandos “Tegangblo”, įveikęs 2 203 kilometrus.

Kaip pabrėžė Milena Schauer, nepaisant visų varžybų ambicijų, tiesa ir tai, kad “dviračių sportas reiškia daugiau. Geresnė klimato apsauga, geresnė gyvenimo kokybė, geresnė sveikata – ir galiausiai daugiau džiaugsmo dėl judumo ir dėl to, kad kiekvieną dieną.” Organizatorių komandos nariai Michaelas Woltersas ir Engelbertas Nagelschmidtas taip pat džiaugiasi puikiu dviratininkų pasirodymu. “Daugelį dešimtmečių automobilis buvo lemiamas judumo veiksnys. Tai turi pasikeisti, kad būtų sumažinta su eismu susijusi žala aplinkai.” Michaelas Woltersas paaiškina. Kampanija STADTRADELN sėkmingai prisideda prie to, kad dviračių transporto tema taptų aktualesnė visuomenei, kaip pabrėžė garbės dviračių transporto komisaras Nagelschmidtas: “Eismo pokyčiai prasideda mintyse”.