Naujienos

Antradienį su miesto autobusu nemokamai keliaukite į “Kulturrucksack” vakarėlį miesto centre

Rheine. Rytoj, antradienį (rugsėjo 20 d.), minima Pasaulinė vaikų gynimo diena, kurią “Kulturrucksack 2022” taip pat švęs svetainėje Rheine. Nuo 14 val. Borneaikštėje bus daug veiklos.

Kviečiami visi 10-14 metų amžiaus vaikai iš Rheine ir, žinoma, iš visų aplinkinių bendruomenių. Tačiau kaip vaikai pateks į miestą? Miesto transporto įmonė Rheine turi puikų patarimą: tiesiog sėskite į nemokamą “StadtBus” autobusą, kuris, kaip visada, važiuoja iki miesto centre esančios autobusų surinkimo vietos, esančios tiesiai Borneaikštėje. Pasaulinės vaikų gynimo dienos proga visi vaikai iki 14 metų imtinai visoje Šiaurės Reino-Vestfalijos žemėje gali nemokamai naudotis viešuoju transportu.

Tai bendra ŠRV transporto asociacijų ir tarifų bendruomenių akcija, kuri, žinoma, apima ir miesto autobusus Rheine. Vaikams nereikia pirkti bilieto. Vaikams bilieto pirkti nereikia, bilietas reikalingas tik lydintiems asmenims, o čia lydintys asmenys gali keliauti ypač pigiai su 9 val. dienos bilietu, rekomenduoja “StadtBus” Rheine. “Ši transporto įmonės Rheine akcija yra puiki parama visiems vaikams, norintiems apsilankyti “Kulturrucksack” šventėje Borneaikštėje”, – sako miesto kultūros tarnybos Rheine vadovas, kalbėdamas daugelio aktyvių žmonių, kurie rūpinasi, kad tai būtų puiki popietė, kurioje vaikai galėtų švęsti save ir “Kulturrucksack” kartu Rheine, vardu.

Bus piešiama gatvėje, kūrybiškai kuriamos milžiniškos gėlių dėžės ir medžiaginės kuprinės, rengiami stalų rinkiniai ir piešiama dažų voleliu. Savarankiškos nuotraukos taip pat bus daromos kitaip. Besidomintiems technologijomis bus kalbama apie šviesą. Be to, planuojama daug įvairių žaidimų, pavyzdžiui, XXL “Mikado” ir kitų nemokamų žaidimo formų. Galima pasigrožėti apversta knyga, o norintieji pamatyti Rheine iš viršaus gali pakilti ant rotušės stogo.