Naujienos

“Kremer House” džiaugiasi dosnia “Rheine bewegt e” auka. V. ir provincijos

Rheine. Šeštadienį, 2022 08 27, asociacijos “Rheine bewegt e. V.” ir Philippas Roßas bei Rezanas Osmanoglu iš “Provinzial” įteikė simbolinį čekį “Kremer House” darbuotojams. Čekyje buvo nurodyta didžiulė 1 442,43 EUR suma.

2022 m. rugpjūčio 20 d. asociacija surengė labdaros koncertą priešais “Connys Köppken” Thie. Grupės “Crazy Trash Man” ir “The real Fake” atsisakė honorarų už savo pasirodymus, todėl asociacija nepatyrė jokių papildomų išlaidų. Vakaro metu prie “Köppken” jaukioje aplinkoje susirinko apie 300 svečių. Renginio svečiai buvo paprašyti paaukoti Reino miesto socialinei įstaigai – Kremerio namams. Mainais už tai jie galėjo tikėtis geriausios pastarųjų dešimtmečių roko muzikos. Už Reino miesto Kremerio namus atsakingas Jörgas Jägeris iš anksto asmeniškai kreipėsi į susirinkusiuosius, kad aptartų Kremerio namų darbuotojų darbą ir aukų panaudojimą. “Kremer House” yra benamiams skirta įstaiga. Čia jie gali gauti patarimų ir pagalbos oficialiais klausimais. Taip pat yra galimybė gauti nakvynės vietą per trumpą laiką. Be to, siūloma ilgesnio laikotarpio pusiau stacionarių gyvenamųjų patalpų pasiūla. Atsižvelgiant į tai, per 12-18 mėnesių gyventojams bus sukurta nauja gyvenimo ir darbo perspektyva.

Jägerio įžanginis žodis ir ypač pakili nuotaika, kurią skleidė muzikiniai pasirodymai, padėjo surinkti iš svečių iš viso 942,43 EUR. Tarsi to būtų negana, atsakingi provincijos biuro Humboldtplatz aikštėje darbuotojai papildomai paaukojo 500,00 eurų. Philippas Roßas ir Rezanas Osmanoglu taip entuziastingai sutiko prisidėti prie labdaros koncerto idėjos, kad mielai sutiko dosniai prisidėti prie lėšų rinkimo.

Kremerio namų darbuotojai džiaugiasi surinkta suma ir norėtų padėkoti visiems dalyviams ir aukotojams už jų atsidavimą ir pasitikėjimą.

Nuotrauka (Kremerio namai): Džiaugiasi dosnia auka (iš kairės į dešinę): Stephanie Veerkamp (darbuotoja), Anna Kaleschke (darbuotoja), Susan Shore, Jörg Jäger (PV Stadt Rheine), Werner Weiler, Conny Skibbe, Wencke Glomp, Manfred Tebbe, Philipp Roß, Christiane Tebbe, Rezan Osmanoglu.