Naujienos

“Stadtwerke” palieka aikštę kaip nugalėtojai

35-asis Caritas vaikų ir jaunimo namų futbolo turnyras

Rheine. cpr. Pagaliau vėl buvo žaidžiamas futbolas! Po dvejų metų “Corona” pertraukos kamuolys pagaliau vėl gali riedėti. Tradicinį futbolo turnyrą Reino mieste jau 35-ąjį kartą surengė Caritas vaikų ir jaunimo namai. Renginio vieta vėl buvo VR banko stadionas Uhlenhooke. Šį kartą dėl populiariosios iššūkio taurės varžėsi policijos, komunalinių paslaugų įmonės, miesto administracijos, apylinkės teismo, Reino miesto parko (Stadtsparkasse Rheine), įmonės “Apetito”, “Caritas” asociacijos ir “Caritas” vaikų ir jaunimo namų sporto komandos.

Turnyro pradžios proga švietė saulė, kuri suteikė puikią futbolo popietę. Dviejose grupėse pusfinalio dalyviai buvo išaiškinti ginčytinose, bet kaip visada labai sąžiningose rungtynėse. Čempionų titulą ginantys “Caritas” vaikų ir jaunimo namai sužaidė stiprų grupės etapą, tačiau dėl prastesnio įvarčių skirtumo nepateko į pusfinalį. Finale susitiko stiprios policijos ir komunalinių paslaugų įmonės komandos. Įtemptose rungtynėse, kurias teko spręsti 9 metrų baudinių serijoje, “Stadtwerke” futbolo dievai buvo jų pusėje. Trečioji vieta atiteko “Caritas” asociacijai, kuri taip pat įveikė “Apetito” komandą 9 metrų baudinių serijoje. Po turnyro visos komandos susirinko į trečiąjį pusfinalį Caritas vaikų ir jaunimo namų konferencijų centre. Ten, prie kepsninės skanėstų, iki vėlyvos nakties buvo aptariama viena ar kita žaidimo scena.

Ypač dėkojame FCE Rheine, kuri vėl suteikė vietą Uhlenhook, teisėjams Christianui Kaiseliui ir Günteriui Stockhorstui, taip pat sunkiai dirbantiems pagalbininkams, kurie dar kartą užtikrino, kad viskas vyktų sklandžiai ir kad maitinimas būtų puikus.

Nuotraukoje:“Stadtwerke Rheine” įveikė policiją 9 metrų baudinių serijoje tradiciniame Caritas vaikų ir jaunimo namų futbolo turnyre.