Naujienos

STADTRADELN 2022: “Rheine” siekia titulo

Didelis miesto tarybos ir organizatorių komandos ačiū visiems aktyviems STADTRADLERINNIN ir STADTRADLER.

Rheine. Reino gyventojai dar kartą įrodė, kad dviračių sportas Reine yra “in”. Kartu nuvažiavę 633 898 kilometrus, 3387 atsidavę dviratininkai iš 166 komandų vėl pasiekė Reino rekordą.

Meras Dr. Peteris Lüttmannas ir organizatorius Michaelis Woltersas padėkojo visiems aktyviems Reino dviratininkams už jų didelį atsidavimą skatinant dviračių sportą, klimato apsaugą ir gyvenimo kokybę.

Atrodo, kad Reino gyventojai mėgsta šias varžybas. Tik taip galima paaiškinti, kad jau šeštus metus iš eilės didėja dalyvių skaičius ir nuolat auga rekordiniai rezultatai. Dėl šio didelio bendro pasiekimo Reino miestas, pernai užėmęs antrąją vietą visoje šalyje (50 000-99 999 gyventojų dydžio kategorija), ir vėl siekia šio titulo. Tačiau kad ir kokioje vietoje Reino miestas atsidurs spalio mėnesį pasibaigus STADTRADELN varžyboms, visų pirma teisinga yra viena: važiavimas dviračiu reiškia didesnę klimato apsaugą, geresnę gyvenimo kokybę Reino mieste, daugiau sveikatos ir, galiausiai, daugiau džiaugsmo judant – kiekvieną dieną!