Naujienos

Willi Rieps išeina į pensiją / Auksinis garbės ženklas

Jis paliko neišdildomą pėdsaką konsultavimo centre.

Nuotraukoje: Willi Riepsas (stovintis, trečias iš dešinės) išėjo į pensiją per ceremoniją. Jo komanda iš konsultacinio centro parengė specialų muzikinį kūrinį “So schön war die Zeit” (Laikas buvo toks gražus).

Rheine. cpr. Po daugiau nei 35 metų darbo Rheine Caritas, ypatingą dėmesį skirdamas darbui su neįgaliaisiais ir jų labui, Willi Riepsas išėjo į pensiją iš neįgaliųjų ir jų artimųjų konsultavimo centro vadovo pareigų. S. Antonio centre su Rieps atsisveikino departamento vadovybė, kolegos, darbuotojai ir kiti bendražygiai. Už ypatingą pasiaukojimą departamento vadovas Stefanas Gude, atstovaudamas direktorių tarybai, Vokietijos Caritas asociacijos ir Miunsterio vyskupijos Caritas asociacijos vardu įteikė auksinį Caritas garbės ženklą.

Stefanas Gude pabrėžė nepaprastą Willi Rieps atsidavimą neįgaliųjų konsultavimui. Dėl savo įžvalgumo ir kompetencijos turinio ir kompetencijos požiūriu Willi Riepsas visada sugebėdavo atpažinti poreikius ir pagal juos kurti koncepcijas bei pasiūlymus. “Kai kalbama apie konsultacinio centro darbo tikslus, jis retai nusileidžia. Kai reikia patenkinti klientų poreikius, jis yra itin atkaklus. Reino gyventojai tai žino, todėl mūsų konsultacinis centras yra gera vieta, į kurią galima kreiptis, kai kalbama apie neįgaliųjų ir jų artimųjų rūpesčius, poreikius ir pagalbą”, – sakė Gude per apdovanojimą.

Daugiau nei 35 metus Willi Rieps, kaip darbuotojas, vadovas ir žmogus, mėgstantis žmones, tarnauja Caritui, ypač konsultuodamas ir remdamas neįgaliuosius bei jų artimuosius. Jis paliko neišdildomą pėdsaką konsultavimo centre ir visose jo teikiamose paslaugose.

Willi Riepsas 1986 m. pradėjo dirbti “Caritas Rheine” socialiniu darbuotoju socialinės-pedagoginės pagalbos šeimai tarnyboje. 1992 m. lapkritį Rieps persikėlė į neįgaliųjų ir jų artimųjų konsultavimo centrą. 2003 m. konsultavimo centrui pradėjo vadovauti Willi Riepsas. Į pensiją išėjus Willi Rieps, vadovavimą nuo šiol perims Ulrike Stockel, anksčiau dirbusi konsultaciniame centre.