Naujienos

Paskutinis “STADTRADELN 2022” spurtas Reino mieste

Įrašai dviračių dienoraščiuose vis dar galimi per septynias dienas

Rheine. Organizatoriai ir miesto valdžios atstovai džiaugiasi: dar kartą įsitikino, kad dėl didelio Reino gyventojų atsidavimo miestas atsidūrė konkurso viršūnėje.

Puikus bendras pasiekimas – 500 000 kilometrų, nuvažiuotų dviračiu, Reino miestas šiuo metu užima pirmąją vietą visoje šalyje (50 000-99 999 gyventojų dydžio kategorija). “Dar per anksti švęsti, bet jau dabar reikia labai padėkoti visiems dalyviams”, – puikiu rezultatu džiaugiasi Michaelis Woltersas ir Engelbertas Nagelschmidtas. Abu organizatoriai taip pat dėkingi už daugybę teigiamų atsiliepimų apie kampaniją, kurie parodė, kad Reino gyventojai dviračiais nuvažiuoja daugybę kilometrų tiek privačiai, tiek darbo reikalais ir aktyviai siekia pokyčių Reino transporto srityje – galiausiai jiems patinka važinėti dviračiais.

Šį trečiadienį, 2022 06 15, baigiasi šių metų “STADTRADELN 2022” kampanijos savaitės Reine. “Tačiau registruotiems dalyviams po kampanijos laikotarpio dar galioja septynių dienų lengvatinis laikotarpis.” Michaelas Woltersas pabrėžia, kad vėliau galima įrašyti kilometrus, nuvažiuotus per 21 dienos kampanijos laikotarpį.” Po to daugiau įrašų ar pakeitimų atlikti nebegalima.

Į klausimus apie STADTRADELN ir kilometrų įrašymą į dviratininkų dienoraščius gali atsakyti organizacinė komanda: Michael Wolters, tel.: 05971 939330, arba Engelbert Nagelschmidt, garbės dviratininkų atstovas, tel.: 05971 70468, fahrradbeauftragter@ nagelschmidt-rheine.de.