Naujienos

Šiandien prasideda “Winzerfest 2022”:

2022 m. birželio 10 ir 11 d., penktadienį ir šeštadienį, vėl tas pats metas. 2022 m. birželio 10 ir 11 d., penktadienį ir šeštadienį, atsipalaidavusioje atmosferoje ir skambant patraukliai gyvai muzikai, pristatome – Rheine. Turizmas. Veranstaltungen. e.V. – ir vėl pristatys įvairią programą, susijusią su “Winzerfest”. Šiais metais visa tai vyksFalkenhofo kieme.

Birželio 10 d., penktadienį, “Winzerfest 2022” prasidės 17 val. Nuo 17.30 val. scenoje pasirodys grupė “Hey Joe”, meistriškai grojanti gitara ir dainuojanti dainas, kurios muzikiniu požiūriu atitiks šios dienos Reino dvasią.

Tradiciškai Reino meras Dr. Peteris Lüttmannas ir Reino pirmininkas. Turizmas. Veranstaltungen. e.V., Ferdinand Hennigfeld, oficialiai atidaryti vyno festivalį 20.00 val. Po to, kai bus pristatytas “Reino metų vynas 2022”, svečius linksmins “Anna Weniger”. Su gitara ir fortepijonu savo bagaže ji sužavės publiką įvairiais roko ir popmuzikos klasikos kūriniais, kuriuos atliks su savitu prieskoniu. Nuo 21.15 val. ji perduoda sceną “Gedicke Duo”, kuriai pritaria “Janina Ribeiro”. Visame pasaulyje žinomos dainos, atliekamos unplugged ir su aistringu vokalu – trys grynakraujai muzikantai greitai užkariaus publiką.

Šeštadienį “Winzerfest” prasideda 15 val. Scenos programa prasideda 16.00 val. su “Shanty Choir Rheine”. Džentelmenai sukuria jaukią aplinką, kurioje galima pabendrauti prie vandens ar vyno taurės. “The KaiserBeats” džiugins “Winzerfest” svečius nuo 20.00 val. Keturi jauni vyrukai iš Osnabriuko atlieka populiariausius kultinius 50-ųjų ir 60-ųjų metų hitus.

Be scenos programos, vynas, žinoma, bus svarbiausias. Šiais metais Reino “Metų vynu” buvo išrinktas baltasis burgundiškas vynas. Kilnaus vyno galima paragauti ir nusipirkti tiesiai vietoje. Be to, “Falkenhof” lankytojus traukia nedidelis, bet puikus rinktinių patiekalų asortimentas ir įvairus puikių Vokietijos vynininkystės regionų vynų pasirinkimas. Vyndariai iš Frankonijos, Pfalco ir Reino srities laukia daugybės vyno žinovų ir draugų.

► Renginio skrajutė

Vyndarių šventė “Falkenhof” kieme vyks penktadienį nuo 17 iki 24 val. ir šeštadienį nuo 15 iki 24 val. Įėjimas nemokamas.