Naujienos

Išskirtiniai dviračių varpeliai, kuriuos galima laimėti

Michael Wolters mit den exklusiven Fahrradglocken.

Puiki “STADTRADELN 2022” pradžia Reine

Reinė. 2143 aktyvūs dviratininkai ir 166 022 nuvažiuoti kilometrai – tokie sėkmingi pirmosios “STADTRADELN 2022” savaitės Reinėje rezultatai. Akcijos organizatorius ir iniciatorius Michaelis Woltersas labai džiaugiasi dviratininkų iš Reino įsitraukimu: “Nuo pat akcijos pradžios 2017 m. fiksuojame nuolat didėjantį dalyvių skaičių ir sulaukiame daugybės džiugių ir pritariančių reakcijų.”

Dabar artėja Vėlinių savaitgalis ir daugelis žmonių planuoja ekskursijas ir aktyvias savaitgalio keliones. “Norime paskatinti vienadienius keliautojus palikti automobilį ir leistis į keliones dviračiais, todėl pasiūlėme reklaminę akciją.”

STADTRADELN Rheine organizatorių komanda dovanoja penkis išskirtinius dviračių varpelius visiems dalyviams, kurie per Kūčių savaitgalį leisis į dviračių žygį kaip STADTRADELN dalį. Siųskite asmenukę arba grupinę nuotrauką el. pašto adresu .

Registruotis į STADTRADELN dar galima iki 2022 06 15 adresu https://www.stadtradeln.de/rheine. Jei turite klausimų, kreipkitės į Michaelą Woltersą,

Tel.: 05971 939330, el. paštu arba Engelbert Nagelschmidt, garbės dviračių atstovas, tel.: 05971 70468, fahrradbeauftragter@ nagelschmidt-rheine.de.