Naujienos

Pagyvenusių žmonių pensininkų stovyklos

e herrliche Zeit verbrachte die Reisegruppe im Kaiserbad Kissingen.

Į Bad Waldliesborną, Bad Lauterbergą ir Travemiundę

Rheine. cpr. Kitose senjorų stovyklose pagrindinis dėmesys bus skiriamas poilsiui ir bendravimui: Reino, Emsdetteno ir Ibbenbiueno “Caritas” asociacijos siūlo 11 dienų kelionę į pripažintą Lauterbergo kurortinį miestą. Šis populiarus kurortas išsiskiria gražiu senamiesčiu ir daugybe medinių namų. Viešbutis įsikūręs antžeminėje dalyje prie SPA sodų. Viešbutyje yra SPA ir sveikatingumo skyrius su baseinu. Iš viešbučio lengvai pasiekiami Goslaras, Verningerodė ir Kvedlinburgas.

Rugsėjo 6-14 d. kelionė tęsiama devynių dienų kelione į Bad Waldliesborną. Svečiai atostogauja šeimos valdomame viešbutyje “Holtdirk”. Viešbutis įsikūręs miesto centre, netoliese yra SPA parkas. Viešbutyje veikia natūropatijos kabinetas, kuriame atliekami masažai, gydomojo purvo kompresai, organizuojamos saunos ir sveikatos paskaitos.

Pajūrio vietovės Borkumas arba Dahmė taip pat tebėra labai populiarios. Rugsėjo 17-26 d. vyksime į Travemiundės pajūrio kurortą. Iš viešbučio atsiveria nuostabus vaizdas į Liubeko įlanką ir Travės žiotis. Viešbutis “Maritim” įtikina tarptautiniu stiliumi, komfortu ir nuosavu baseinu.

Devynių dienų adventinės rekolekcijos nuo lapkričio 29 d. iki gruodžio 7 d. vyks į Šv. Elžbietos namus Bad Rotenfelde. Seserų valdomi namai įsikūrę pačioje miesto širdyje, iš jų atsiveria vaizdas į apšviestą druskų fabriką, SPA sodus ir prekybos centrą.

Visuose siūlomuose viešbučiuose yra liftas. Visus, susidomėjusius šiomis ar kitomis kelionėmis, kviečiame susisiekti su vyresnio amžiaus žmonių ir jų artimųjų konsultavimo centro darbuotoja Anja Rickert tel. 05971 862-302 arba el. paštu .