Naujienos

STADTRADELN 2022 – dėmesys dviračiui

Foto: Ansteckende Begeisterung für das STADTRADELN auch bei den Mitarbeitern der Technischen Betriebe Rheine, Manfred Löcke und Carsten Hölscher.

Organizatoriai yra optimistiškai nusiteikę, kad 100 komandų riba jau buvo peržengta – Šiemet pirmą kartą bus surengtos specialios varžybos “School Cycling NRW”.

Rheine. Likus mažiau nei mėnesiui iki gegužės 26 d. prasidėsiančios kampanijos pradžios, į STADTRADELN jau užsiregistravo 118 komandų: Ir vėl dalyvauja daug mokyklų, vaikų darželių, įmonių, bankų, sporto klubų, šeimų ir laisvalaikio grupių.

Tačiau organizatoriai norėtų atkreipti ypatingą dėmesį į “specialias mokyklų dviračių varžybas”. Šiais metais pirmą kartą NRW žemėje valstybinis konkursas vyks pagal STADTRADELN programą, o trys pirmosios vietos laimėtojai bus apdovanoti piniginiais prizais Diuseldorfe vyksiančiame renginyje.

Prizai bus įteikti aktyviausiai dviračiais važinėjančių mokyklų kategorijoje. Vidurinės mokyklos taip pat bus apdovanotos kūrybiniame konkurse. Aktyviausiai dviračiais važinėjančios (pradinės) mokyklos mokiniai, mokytojai ir tėvai per tris savaites trunkančią kampaniją STADTRADELN surenka kuo daugiau dviračiais nuvažiuotų kilometrų.

Kūrybinio konkurso, skirto vidurinėms mokykloms, metu taip pat ieškoma geriausios dviračių sporto akcijos su šūkiu “Važiuok dviračiu už švarų orą ir švarią galvą”. Mokyklos ar klasės turėtų naujoviškai, linksmai ir kūrybiškai parodyti, kaip galima suderinti važiavimą dviračiu ir mokyklą. Tai gali būti sportinis, meninis, mokslinis ar net visiškai nestandartinis projektas. Svarbiausia, kad dviratis būtų dėmesio centre! Registruotis į mokyklinį dviračių renginį galima taip pat, kaip ir į STADTRADELN: https: //www.stadtradeln.de/rheine.