Naujienos

“Rheine” priima paraiškas Tėvynės premijai gauti

Rheine. Paskutiniame posėdyje Reino miesto kultūros komitetas nusprendė šiais metais pasiūlyti Reino miestui “Heimat-Pries”. Šiuo apdovanojimu miestas, bendradarbiaudamas su Šiaurės Reino-Vestfalijos žeme, nori pagerbti savanorių, kurie dirba tėvynės tema mūsų miesto visuomenėje, išskirtinį atsidavimą.

Taigi, Tėvynės apdovanojimas – tai galimybė įvertinti ir įvertinti savanorišką darbą ir kartu atkreipti visuomenės dėmesį į tėvynės temą. Be to, prizas taip pat yra paskata naujiems suinteresuotiems žmonėms įsitraukti į tėvynės veiklą ir diskutuoti tėvynės tema visuomenėje.

Galiausiai iš apdovanojimus pelniusių projektų galima pasimokyti, nes idėją galima perkelti kitur arba ji gali tapti postūmiu tolesnėms iniciatyvoms. Dėl šios priežasties Reino miesto Tėvynės apdovanojimo pirmosios vietos laimėtojas automatiškai patenka į valstybinį konkursą.

“NRW Home Prize 2022” apdovanojimui iš viso skiriama 5000 eurų, kuriuos gali pasidalyti ne daugiau kaip 3 laimėtojai. Paraiškas galima pateikti tik internetu.

Daugiau informacijos apie kvietimą teikti paraiškas, taip pat nuorodą į paraišką arba nominaciją dabar galima rasti Reino miesto interneto svetainėje www.rheine.de/heimatpreis.