Naujienos

Po 2 metų King’s Games vėl!

Dėmesio centre19 balandžio 2022

Šį penktadienį sporto komplekse “t Wooldrik” vyks Karaliaus žaidynės. Beveik du tūkstančiai pradinių mokyklų mokinių iš Borne, Hertmės ir Zendereno dalyvaus sporto renginyje, kuris po dvejų pastarųjų metų karūnavimo šiemet vėl organizuojamas kaip įprasta. Ši diena skirta judėti kartu.

Karaliaus šokisŠių metų Karaliaus žaidynių tema – “Feel fit”. 9.30 val. 1-4 grupių mokiniai šoks Karaliaus dainą lauke, automobilių stovėjimo aikštelėje priešais “t Wooldrik”.Sporto užsiėmimai1-6 klasių vaikai žais žaidimus, kuriuose daugiausia dėmesio bus skiriama linksmybėms ir bendradarbiavimui. 7 ir 8 grupėse vyks lengvosios atletikos diena, o Borne gyvenantys vaikai iš Ukrainos kviečiami dalyvauti “Koningsspelen” varžybose. Kad ir jie galėtų smagiai ir sportiškai praleisti dieną.

Programa įgyvendinta bendradarbiaujant su pradinio ugdymo įstaigomis, BVV Borne, BZSV de Blauwwitters, RKSV NEO, Kids City ir Borne Sport. Įvairias dalis padeda atlikti Tventės, Tviklio Borno ir Deldeno ROC mokiniai. “Borne Werkt” padeda renginio statybose ir dekonstrukcijose.

Karaliaus žaidimai“Koningsspelen” (Karaliaus žaidynės) – tai sportiškas oranžinis festivalis, skirtas visiems Nyderlandų ir Karibų jūros regiono pradinių klasių mokiniams. 2013 m. pirmą kartą buvo surengtos Karaliaus žaidynės, susijusios su karaliaus inauguracija.

Visuomenė yra laukiama.