Naujienos

STADTRADELN 2022 – registracija jau galima!

Reino miestas šiemet grįžta į gero klimato balną!

Rheine. Nuo 2017 m. Reino gyventojai labai sėkmingai ir energingai mynė pedalus Klimato aljanso kampanijoje STADTRADELN, kuria siekiama labiau saugoti klimatą ir važinėti dviračiais. Šiemet, 2022 05 26-15 06 15, ji vėl dalyvaus. Jauni ir seni, dideli ir maži, važiuojantys į darbą ir iš darbo, laisvalaikio dviratininkai, moksleiviai, mokytojai, tėvai – trumpai tariant, visi žmonės, gyvenantys, dirbantys ar einantys į mokyklą Reine, kviečiami šiuo laikotarpiu nuvažiuoti kuo daugiau kilometrų dviračiais sveiku ir klimatui nekenksmingu būdu.

STADTRADELN varžybų tikslas – smagiai praleisti laiką važiuojant dviračiu. Tačiau svarbiausia, kad kuo daugiau žmonių pradėtų važinėti dviračiais ir taip prisidėtų prie klimato apsaugos.

Norėdami užsiregistruoti, eikite į https://www.stadtradeln.de/rheine. Čia galite susirasti STADTRADELN komandą arba prisijungti prie komandos ir dalyvauti konkurse. Kampanijos laikotarpiu dviratis turėtų būti kuo dažniau naudojamas tiek verslo, tiek asmeniniais tikslais. Į statistiką taip pat įskaičiuojami dviračiu su draugais nuvažiuoti kilometrai arba atostogos dviračiu. Naudokitės varžybomis ir varžykitės su draugais arba važiuokite dviračiu savo klube, įmonėje ar mokykloje.

Į klausimus apie STADTRADELN gali atsakyti organizacijos komanda: Michael Wolters, tel.: 05971 939330, arba Engelbert Nagelschmidt, garbės dviračių pareigūnas, tel.: 05971 70468, fahrradbeauftragter@ nagelschmidt-rheine.de.