Naujienos

Editos Stein mokyklos pertvarkymo ir išplėtimo atidarymas

Von links nach rechts: Architekt Ulrich Borowski, Schulleiter Frank Krehe, Bürgermeister Dr. Peter Lüttmann und Heike Nentwig (NRW-Bank)

Rheine. 2022 04 05 iškilmingai atidaryta Editos Štein mokyklos renovacija ir išplėtimas. Vykdant pradinės mokyklos puolimą, mokykla gavo naują pastato dalį, kurioje įrengtos klasės, diferenciacijos kabinetai, universalioji salė ir biblioteka. Be to, renovacijos metu buvo įrengta nauja mokytojų ir administracijos erdvė.

Mokykla buvo iš esmės atnaujinta, išplėsta ir aprūpinta ateities žiniasklaidos technologijomis, panaudojant žemės ir federalinės vyriausybės finansavimo programų “Gera mokykla 2020” lėšas ir Reino miesto lėšas (1,672 mln. eurų). Iš viso investuota 2,4 mln. eurų.

“Mūsų pradinės mokyklos puolimas Editos Štein mokyklą paverčia modernia ugdymo vieta su naujausiomis technologijomis, kurioje nuo šiol veikia ir labai patraukli mokyklos biblioteka”, – sakė meras Peteris Liutmanas (Peter Lüttmann).

Ceremoniją lydėjo muzika ir šokiai, kuriuos atliko Editos Štein mokyklos “JeKits” kartu su Reino suaugusiųjų švietimo centru ir mokyklos choru.

Reino miesto nuotrauka