Naujienos

Apskrities konkursas “Kuriame ateitį kartu

Paraiškas vis dar galima teikti iki balandžio 10 d.

Rheine. Ketvirtasis rajoninio konkurso “Kurkime ateitį kartu” paraiškų teikimo laikotarpis jau baigiasi. Iki balandžio 10 d. asociacijos, švietimo įstaigos ir rajono patariamosios tarybos dar gali teikti paraiškas dalyvauti su projektu, kurio šūkis – “Patirti bendruomenę rajone (naujai) – analogiškai ar skaitmeniškai”.

Per “Corona” pandemiją mūsų socialinis bendrumas buvo išbandytas – dabar vis dažniau renginiai, festivaliai ir projektai vėl gali vykti bendruomenėje. Todėl šis konkursas taip pat turėtų tapti “nauja pradžia” gyvenimui kartu miesto rajonuose. Konkursui galima teikti naujas idėjas arba optimizuoti esamą veiklą.

Pasibaigus paraiškų teikimo terminui, komisija atrinks bent po vieną projektą iš kiekvienos apygardos ir skirs jam 300 eurų dalyvio mokestį. Iki 2022 m. rudens bus galima realiai įgyvendinti idėjas, o po to visų projektų laukia iki 1 000 eurų piniginis prizas.

Visą informaciją apie konkursą galima rasti miesto interneto svetainėje. Paraišką taip pat galima pateikti naudojantis internetine forma. Jei turite klausimų apie konkursą, kreipkitės į miesto pilietinio aktyvumo biuro komandą 05971 9548-774).