Naujienos

Senjorų kelionė į Bad Kissingen

Daugiau kelionių į Bad Rothenfelde, Norderney, Dahme ir Bad Lauterberg.

Rheine. cpr. Šviečia saulė ir daugelis žmonių vėl trokšta keliauti. Dabar galima susipažinti su Šteinfurto apygardos Caritas asociacijų senjorų švenčių katalogu 2022. “Vėl parengėme daugybę kelionių visiems susidomėjusiems svečiams”, – sako Reino “Caritas” asociacijos atstovė Anja Rickert.

Nuo balandžio 28 d. iki gegužės 10 d. 13 dienų keliaukite į svajingąjį Kaiserbad Kissingen. Istorinis senamiestis, nuostabus SPA sodas su Luitpoltparku ir rožių sodu kviečia pasilikti. Visą miestelį puošia sodrios gėlių kompozicijos, o dukart per dieną groja kokybiškai unikalus dvylikos žmonių SPA orkestras. Visuose vienviečiuose ir dviviečiuose numeriuose yra dušas / WC, telefonas ir televizorius. Yra liftas.

Pajūrio vietovės, tokios kaip Travemiundė ir Dahmė, vėl turi didelę paklausą. Trylikos dienų kelionei į Norderney nuo gegužės 30 d. iki birželio 11 d. vis dar yra du dviviečiai kambariai. Dėl didelės paklausos į katalogą taip pat sugrįžo Bad Rotenfeldė gegužę ir Bad Lauterbergas liepą.

Keliones lydi apmokyti gidai, kurie pagyvenusiems žmonėms pagražina atostogas patarimais ir pagalba, taip pat daugybe malonių bendruomenės užsiėmimų. Visą 2022 m. Šteinfurto apygardos Caritas kelionių programą galima gauti Šteinfurto apygardos Caritas asociacijose, taip pat užsisakyti telefonu 05971 862-312 arba 05971 862-302. Čia taip pat galima registruotis į keliones. Be to, programą galima atsisiųsti iš interneto adresu www.caritas-rheine.de.

Archyvo nuotrauka: ekskursijų grupė iš Bad Kissingeno mėgaujasi nuostabiais SPA sodais.