Naujienos

Kvietimas dalyvauti 52-osios Bernburgo miesto ir rožių šventės eitynėse ir scenos programoje

2022 m. birželio 3-6 d. Bernburge (Zalė) vyks 52-oji miesto ir rožių šventė. Siekiant visiems miestiečiams, svečiams ir svečiams pasiūlyti nepamirštamą festivalio savaitgalį, vėl pakviesti aukščiausios klasės atlikėjai, kurie surengs įvairią scenos programą, organizuojami įvairūs užsiėmimai visai šeimai, kulinariniai prekystaliai, išbandytas antikvarinių daiktų ir blusų turgus bei šoumenų parkas Reino aikštėje. Dabar norima surengti dar vieną kasmetinį renginio akcentą – tradicinį paradą Bernburgo miesto centre!

Šiais metais paradas vyks 2022 m. birželio 6 d., Baltąjį pirmadienį, 11.00 val. Jame bus pristatoma mūsų miesto ir viso regiono įvairovė, jo istorija, tradicijos ir daugybė ypatumų, pasitelkiant pėsčiųjų grupes, plūdurus, muziką, dainavimą, šokius, sportinius pasirodymus, plakatus, vėliavas, būgnus, kostiumus ir dar daugiau. Jūsų vaizduotei beveik nėra ribų.

Po parado norinčios asociacijos, grupės ir institucijos turės galimybę prisistatyti Karlsplatz aikštėje esančioje Miesto ir rožių šventės scenoje. Maždaug nuo 13 val. scenos programa bus sudaryta atsižvelgiant į jūsų indėlį, kad festivalio lankytojai galėtų dar geriau pažinti mūsų regioną. Galima nurodyti norimą datą.

Leiskite pasireikšti savo kūrybiškumui ir savo indėliu praturtinkite 52-osios Bernburgo miesto ir rožių šventės paradą bei scenos programą!

Jei turite klausimų arba norite užsiregistruoti ne vėliau kaip iki 2022 m. balandžio 22 d., kreipkitės į Antje Knaak:

Bernburgo (Zalės) miestas – Mokyklų, kultūros ir sporto biurasTel.: 03471 659-209
Schlossgartenstraße 16faksas: 03471 659-301
06406 Bernburgas (Zalė)El. paštas:

Nuoroda į datą: 2022 03 01