Naujienos

Skiepyti, o ne barti

Spontaniška fotoakcija “Caritas” namų darbuotojai savo matoma parama pabrėžė plakato žinutę.

“Caritas Rheine” ragina skiepytis / Aukštas skiepijimo lygis – daugiau nei 95 proc. “Caritas Rheine” tarnybose ir įstaigose

Rheine. cpr. Vykdydama kampaniją “Skiepykis, o ne bark”, Caritas Rheine dar kartą ragina skiepyti “Corona”. “Nes skiepai ir su jais susijusi apsauga sau ir savo artimiesiems tebėra esminė kovos su pandemija priemonė”, – pabrėžia “Caritas” valdybos nariai Dieteris Fühneris ir Ludgeris Schröeris. Šios kampanijos tikslas – pasiekti tuos, kurie galbūt nesutiko su kitomis “Corona” priemonėmis ir dėl to dar nepasiskiepijo iš keršto ar rezignacijos.

Laimei, “Caritas Rheine” noras skiepytis jau dabar yra labai didelis. Įvairiose “Caritas Rheine” įstaigose daugiau nei 95 proc. darbuotojų pasiskiepijo arba pasipildė skiepais. Taip yra todėl, kad, pavyzdžiui, Caritas darbuotojai, dirbantys slaugos srityje, dienos centrų auklėtojai, jaunimo ir neįgaliųjų globos įstaigų darbuotojai tiesiogiai naudojasi jų pačių skiepijama apsauga nuo žmonių, kuriais jie rūpinasi, nes dažnai neįmanoma išlaikyti saugaus atstumo. Tačiau ir konsultavimo tarnybų bei administracinių sričių darbuotojai solidariai prisideda prie visuomenės gerovės ir noriai skiepijasi.

Be šios kampanijos, “Caritas” visoje Vokietijoje vykdo kasmetinę kampaniją, kurios šūkis – “Mąstyti apie ateitį, gyventi sanglaudoje: Das Machen Wir Gemeinsam” tokiomis temomis kaip labdara, pagarba, teisingumas ir solidarumas. “Visos šios vertybės pasitarnauja sprendimui skiepyti”, – sako Alexanderis Breulmannas, už šią kampaniją atsakingas “Caritas Rheine” darbuotojas. “Tokiu būdu kiekvienas gali parodyti solidarumą ir pasiskiepyti bei prisidėti prie kovos su pandemija, užuot skundęsis dėl apribojimų.” Skiepykitės, o ne burbėkite!