Naujienos

Kinijos nacionalinis cirkas – China Girl

Akrobatinis su Davido Bowie muzika ir Kinijos nacionalinio cirko sensacijomis.

Kai sujungiate 25 metus “Riverdance”, 30 metų Kinijos nacionalinio cirko, 35 metus klounados ir 55 metus šou patirties, gaunate ypatingą pramoginį kokteilį. Skatinamas nuolatinio noro linksminti ar net sujaudinti žiūrovus, visame pasaulyje garsaus Kinijos nacionalinio cirko aplinkoje buvo ieškoma naujų kelių senaisiais keliais. Todėl buvo prasminga sujungti naujo ypatingo akrobatinio šou, vienijančio skirtingas tautas, vizijas su neprilygstama Davido Bowie muzikine kūryba ir taip sukurti naują bendrą patirtį. Rezultatas: CHINA GIRL – LOVE IS STRONGER THAN BLOOD.

Šiuo nauju teatro spektakliu, kuriam vadovauja du vokiečių prodiuseriai Hermjo Kleinas ir Raoulis Schoregge, dar vienas Kinijos nacionalinio cirko spektaklis užkariauja viso pasaulio žiūrovų širdis. Naujoviška šou koncepcija “Acrobatical”, analogiška pavadinimui, pristato aukštąjį kinų akrobatikos meną ant gyvai atliekamų legendinės popmuzikos ikonos Davido Bowie muzikos kūrinių. Siužetas – tai Viljamo Šekspyro tragedijos “Romeo ir Džuljeta” perkėlimas į tūkstantmečio pradžios Niujorką. Dou Dou ir Roberto meilės istorija vyksta nuolatinio priešiškų etninių grupių – vakarietiškų “mažosios Italijos” gyventojų ir kinų imigrantų – konflikto fone. Amžina meilė ir mirtinas priešiškumas tarp Manhatano kinų kvartalo apleistų kiemų, viryklėlių, šiukšlių parduotuvių ir prabangių restoranų.

KULTŪROS FASCINAVIMAS TARP INTEGRACIJOS IR KONFRONTACIJOSAktoriai priešais ir užkulisiuose taip pat tampa autentiškais pavyzdžiais dėl savo tarpkultūrinės dvasios. Kaip kiekvienas laikmetis turėjo savo herojų, taip kiekvienas laikmetis turi savo atitinkamą šou. O šiam žmones jungiančiam šou CHINA GIRL laikas yra dabar! Svarbi parodos perspektyva dabar ir po “Corona” eros!