Naujienos

Burokėliai ir gūžiniai kopūstai

“Spoon Exotics” komanda pradeda daugiau sriubos dienų Mitte51

Rheine. Nekantrumas ir dėl to kylanti paklausa rajone yra didelė. Tačiau laukimas baigėsi: “Löffel-Exoten” savanoriai nekantrauja vėl sulaukti svečių.

2022 m. vasario 23 d., trečiadienį, o vėliau kas dvi savaites sriubų mėgėjai galės praleisti pietų pertrauką susitikimų centre ir paragauti egzotiškų sriubų.

Nors žinia apie šaukštų egzotiškos sriubos pasiūlą pasklido plačiai, ji tapo populiaria daugelio susitikimų vieta. Susitikite su senu draugu, papietaukite su kaimynais arba per pietų pertrauką Mitte51 pasimėgaukite nedidele sriubos pertrauka. Dabar svečiai atvyksta iš viso miesto, nes apie gerą maistą ir draugišką atmosferą greitai pasklido gandas.

Kitą trečiadienį bus siūloma burokėlių sriuba ir airiška savojos sriuba. Kaip ir anksčiau, vienas patiekalas bus vegetariškas. Egzotiškus patiekalus gamins “Mensaverein Rheine” virtuvės komanda.

Visi, kurie norėtų praturtinti naujuosius metus savanoriška veikla, kviečiami kreiptis į Löffel-Exoten arba Mitte51 savanorius. Komanda visada džiaugiasi galėdama išklausyti visus susidomėjusius asmenis. Nes čia ne tik atnešama sriubos ir nuvalomi nešvarūs indai, bet ir vyksta kur kas daugiau: susipažįstama su naujais žmonėmis, nes visada lieka laiko mažiems pokalbiams. Greitai užmezgamos naujos pažintys, perduodami pagalbos pasiūlymai, o kai kurie žmonės net atranda naują hobį arba tarp sriubos dubenų gimsta naujos idėjos ir projektai.

Kiekvienam asmeniui būtina išankstinė registracija. Sriubos dienomis, siekiant apsaugoti savo ir savo artimųjų sveikatą, svarbu laikytis 2G+ taisyklės (pasveikęs arba paskiepytas ir patikrintas).

Sriubos porcija su ekologiškomis bandelėmis kainuoja 3,00 EUR, o antroji porcija – 1,00 EUR. “Mitte51” yra be barjerų.

Projektas remiamas pagal “KOMM-AN NRW” programą Šiaurės Reino-Vestfalijos žemės (Vaikų, šeimos, pabėgėlių ir integracijos ministerija NRW) lėšomis.

Registracija per: www.rheine.de/mitte51-loeffelexot

Daugiau informacijos ir registracija: Mitte51, tel.: 05971 8014722,