Naujienos

Lisa Feller: “Geriausia!

Pasirodymas Igno Bubio salėje Tarptautinės moters dienos proga.

Penktadienį, kovo 11 d., Lygių galimybių biuras ir Reino miesto VHS/Muzikos mokykla šūkiu “Best of!” pristatys temperamentingą kabareto atlikėją, televizijos laidų vedėją ir aktorę Lisą Feller.

Nesvarbu, ar televizijoje, ar madingose respublikos scenose, ar daugybės jos gerbėjų laiko juostose: Lisa Feller tai padarė. Šis simpatiškas komikas visur laukiamas svečias. Jos pasirodymai spinduliuoja lengvumu ir gyvenimo džiaugsmu.

Ji anksti atrado savo talentą ir juokindavo klasės draugus imituodama Hape Kerkelingą. Tuomet ji žengė pirmuosius žingsnius kaip universiteto radijo stoties vedėja. Po sėkmės televizijos improvizacijų šou “Schillerstrasse” ji keliauja po Vokietijos kabaretų scenas ir kviestiniais svečiais dalyvauja televizijos komedijų ir pramoginėse laidose. Nuo 2019 m. ji taip pat yra viena iš kabareto laidos “Ladies Night”, kurią galima matyti per ARD, vedėjų.

Su geru humoru, linksmai ir be didelių šūksnių kalbanti populiari kabareto artistė lieka ištikima savo sėkmės receptui ir, svarbiausia, nepamiršta nežiūrėti į save pernelyg rimtai. Scenoje, prožektorių šviesoje, gyvas atlikėjas pražysta, spindi veržlumu ir šmaikštumu, kartais pašėlusia mimika ir gestais, taip pat natūralia replika. Trumpai tariant, ji nuolat groja tai, apie ką kalba tuo pačiu metu.

“Tad 2022 m. kovo 11 d. Reino VHS “Ignatz-Bubis-Aula” kartu su mumis švęskite Lisos Feller šventę ir mėgaukitės specialiai Reino publikai parengtomis “geriausiomis” jos ankstesnėmis programomis”, – teigia organizatoriai.

Bilietus galima įsigyti šiose pardavimo vietose:VHS & Musikschule der Stadt Rheine (tel. 939 124), Gleichstellungsstelle der Stadt Rheine (tel. 939 227) arba Stadtbibliothek Rheine (tel. 939 160).

Lankytojams, atvykstantiems į VHS, taikoma 3G taisyklė: visiškai paskiepyti, pasveikę arba šiuo metu – ne anksčiau kaip prieš 24 valandas – neigiami tyrimai. Įrodymai bus patikrinti prieš renginį. Taikomos galiojančios Koronos apsaugos potvarkio nuostatos.