Naujienos

“Clean Rheine 2022

Rheine. Laikas vėl eiti į lauką! Kasmetinė akcija “Švarus Reinas” pereina į kitą etapą ir šį kartą vyks pačioje pavasario pradžioje. Ši kampanija užima tvirtą vietą daugelio dienos centrų, mokyklų ir klubų kalendoriuje. Reino miestas kviečia visus gyventojus, klubus ir grupes dalyvauti 25-ojoje “Švaraus Reino” akcijoje. Šiais metais taip pat siekiama padėti išlaisvinti aplinką nuo šiukšlių.

Šių metų akcija vyks šeštadienį, kovo 26 d. Kaip visuomet, vaikų dienos centrai ir mokyklos turi galimybę įsitraukti į akciją likus savaitei iki akcijos dienos. Reino miestas ir Reino technikos tarnyba ir vėl supakuos maišus su šiukšlėmis, kuriuos surinks visi dalyviai. Juos galima atsiimti nuo kovo 16 d. techniniuose darbuose arba rotušėje. Surinktas šiukšles galima nemokamai išmesti į viešai pastatytus konteinerius įvairiose miesto teritorijos vietose. Registruotis kampanijai galima internetu Reino miesto portale www.rheine.de/sauberesrheine. Galutinis terminas – kovo 11 d., po šio termino registracijos paraiškos negali būti svarstomos dėl šiukšlių maišų suteikimo.

Daugiau informacijos apie kampaniją taip pat teikia miesto aplinkos, klimato apsaugos ir ekologinio planavimo skyriaus darbuotojas Guido Wermersas, tel. 05971/939-595 arba .