Naujienos

CultureCamp Bentlage

Kultūros ir gero humoro kupinas savaitgalis.

Rheine. Šiais metais “KulturCamp Bentlage” vėl įsikurs prie Bentlage vienuolyno vartų. 2022 m. birželio 10-12 d. vaikų ir jaunuolių nuo 10 iki 14 metų amžiaus laukia puikios kūrybinės dirbtuvės įvairiose kūrybinėse srityse.

Šiemet Reino jaunimas galės ne tik dalyvauti amatų, statybos, šokių, meninio dizaino, teatro ir aplinkosaugos dirbtuvėse, bet ir nakvoti “KulturCamp” stovykloje. Tai gali sukurti tikrą palapinių stovyklos įspūdį. “KulturCamp Bentlage” kaina – 50 € asmeniui. Taip pat galima naudotis Miunsterlando kortele. Broliams ir seserims taikoma 50 % nuolaida. Į mokestį įskaičiuotas maistas, apgyvendinimas ir apsilankymas įvairiuose seminaruose. Registruotis galima nuo 2022 m. sausio 31 d., nuo 8 val. ryto per www.rheine.feripro.de. Kultūros stovyklą rasite čia, rubrikoje “Kulturrucksack”.

“KulturCamp Bentlage” – tai didelis Stadtjugendring, Katalikiškojo jaunimo biuro, savivaldybės muziejų, Jaunimo ir šeimos tarnybos, Bentlage vienuolyno, miesto kultūros tarnybos ir Reino miesto ARTandTECH.space bendradarbiavimo projektas. Rėmėjas – “Kulturrucksack NRW” valstybinė programa.