Naujienos

“Stadtwerke” darbuotojai aukoja Kremerio namams

Rheine. Bendrovės “Stadtwerke für Rheine” generalinė direktorė Dorothee Heckhuis ir darbo tarybos pirmininko pavaduotojas Hussenas Tahmazas savo bagaže turėjo didelį simbolinį aukos čekį. Jie perdavė jį Kremerio namų direktoriui Markusui Bestai.

780 eurų – tai kasmetinės kalėdinės loterijos tarp Stadtwerke darbuotojų rezultatas. Visi darbuotojai galėjo dalyvauti ir laimėti vieną iš siūlomų prizų, nusipirkę vieną ar daugiau bilietų, ir taip padaryti gerą darbą. Visi bilietų pirkėjai iš anksto žinojo, kad 100 proc. už bilietus gautų lėšų bus paaukota. Ši tradicija buvo taikoma ankstesniais metais per Stadtwerke Kalėdų šventes ir turėtų būti tęsiama, ypač atsižvelgiant į dabartinę “Corona” situaciją.

Šį kartą “Stadtwerke” darbuotojai nusprendė surinktus 780 eurų paaukoti Kremerio namams. Markus Besta, dalyvaujant jo kolegoms Jörgui Jägeriui (savivaldybės socialinių įstaigų produktų vadybininkui) ir Annai Kaleschkei (socialinei darbuotojai), padėkojo “Kremer-Haus” už dovaną ir paaiškino, kokios svarbios įstaigai yra tokios papildomos lėšos, “nes jos leidžia greitai ir nebiurokratiškai suteikti pagalbą, nupirkti kasdienių reikmenų, maisto produktų ar įrangos. Jis taip pat nurodė skaičius, kurie rodo didėjantį poreikį: Vien pernai Kremerio namuose buvo 1436 nakvynės. Įstaiga naudojosi 110 žmonių, iš jų 29 moterys ir 81 vyras. Besta padėkojo už puikią kampaniją ir ypatingą atsidavimą M. Heckhuis ir A. Tahmaz, kurie priėmė padėką viso personalo vardu.

l. nuotrauka: Anna Kaleschke, Markus Besta, Dorothee Heckhuis, Hussen Tahmaz und Jörg Jäger.