Naujienos

Miestas siunčia mokestinius pranešimus

Ateinančią savaitę (2-ąją) Reino miestas išsiųs mokestinius pranešimus už 2022 metus.

Pranešimai apie šunų mokestį yra nuolatiniai pranešimai. 2019 m. pranešimai galioja ir kitais metais. Jei per praėjusius metus neįvyko jokių pokyčių, šunų savininkai naujo pranešimo negaus. Šunų mokestis mokamas vasario 15 d., gegužės 15 d., rugpjūčio 15 d. ir lapkričio 15 d. ir kiekvienu atveju sudaro vieną ketvirtadalį metinio mokesčio. Šunų mokesčio lipdukas taip pat galios iki 2022 m.

Pranešime apie nekilnojamojo turto mokesčius visi namų savininkai ir žemės ūkio bei miškininkystės įmonių savininkai informuojami apie mokėtinus nekilnojamojo turto mokesčius A arba B, taip pat apie mokesčius už šiukšlių išvežimą, vandens ir dirvožemio asociaciją, lietaus vandenį, gatvių valymą ir žiemos priežiūrą.

Nuo 2018 m. likutinių atliekų ir organinių atliekų konteinerių antspaudai galioja iki atskiro pranešimo.

Jei turite klausimų dėl pranešimų, kreipkitės į Reino miesto mokesčių administracijos darbuotojus telefonu 939-301, -302, -303, -304 arba -305 arba el. paštu . Dėl koronos pandemijos, siekiant apsaugoti jus ir darbuotojus, į mokesčių inspekciją galima atvykti tik iš anksto susitarus telefonu ir pateikus 3G dokumentą.

Toliau išvardytas internetines formas, be kitų, galima rasti adresu www.rheine.de: Atliekų konteinerių užsakymai ir (arba) pakeitimai, prašymai atleisti nuo organinių atliekų konteinerio, prašymai įsteigti atliekų bendriją, šunų mokesčio registracija ir išregistravimas, taip pat tiesioginio debeto įgaliojimai. Be to, naujausią informaciją apie nekilnojamojo turto mokesčio reformą galite gauti adresu www.rheine.de/grundsteuer.