Notícias

Marca Steenbakkersweg

In een loods aan de Steenbakkersweg in Borne heeft een felle brand gewoed. De industriebrand werd opgeschaald naar zeer grote brand. A marca é a melhor opção. Het verspreidingsgebied is echter beperkt gebleven tot het terrein waar de loods stond. Verkenningseenheden hebben controles uitgevoerd in de woonwijk naast de loods en vonden daar geen asbesthoudend materiaal.

Op vrijdag 8 september omstreeks 17.00 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een industriebrand bij een transportbedrijf aan de Steenbakkersweg in Borne. Omdat niet duidelijk was of er nog personen aanwezig waren en er sprake was van veel rookontwikkeling is snel opgeschaald.

A marca no loods, de 30 a 40 metros, era uitslaand. Tweederde van het pand is verloren gegaan.

Bij de brand zijn geen personen gewond geraakt.

Tijdens de brand is asbest vrijgekomen. Verkenningseenheden hebben onderzoek gedaan in de naastgelegen woonwijk. Uit dit onderzoek bleek dat er geen asbesthoudend materiaal terecht was gekomen in de wijk, dit is beperkt gebleven tot het terrein waar de brand woedde.

Voertuigen uit onder andere Borne, Hengelo, Delden, Goor en Weerselo waren ter plaatse.

De oorzaak van de brand is onbekend.