Events

The Best of Queen – uitgevoerd bei break free

“Break Free” is de ultieme Queen tribute show. Met Guiseppe Malinconico beschikt de Italiaanse band over een eersteklas zanger die zonder twijfel tot de absolute Freddie Mercury-toppers behoort.

Hun show is erop gericht de indrukwekkende live-optredens van de Britse supergroep zo natuurgetrouw mogelijk te reconstrueren. Natuurlijk mogen de bijpassende showkostuums, de sweeping gitaarsolo’s van Brian May en de extravaganza van een Freddie Mercury niet ontbreken.

Hiervoor hebben de vier muzikanten van “Break Free” jarenlang tot in de kleinste details gewerkt. Het resultaat is een indrukwekkende liveshow van de hoogste kwaliteit die het publiek in heel Europa verrukt met zijn opzwepende spelvreugde.

Zelfs meer dan 25 jaar na de tragische dood van hun zanger en frontman Freddie Mercury, blijven de grote songs van Queen onsterfelijk door “Break Free”.

Met de titel van hun Duitse tournee “The Best Of Queen” beloven ze niet te veel: hun repertoire omvat de beste nummers uit de Queen-catalogus, waaronder de radiohits “I want it all ” en “Radio Gaga” , het opera-achtige “Bohemian Rhapsody”, de soulvolle ballads “Love of my Life” en “Who wants to live forever”, het gelijknamige nummer “I want to break free” alsmede de stadionhits “We will rock you” en “We are the champions”. Natuurlijk mag Freddie’s laatste grote hit, “The show must go on”, niet in deze lijst ontbreken.

Een prachtige gelegenheid om je onder te dompelen in de wereld van de meest fascinerende band uit de rockgeschiedenis!