Events

De zwarte mamba

The Black Mamba is momenteel een van de meest energieke, getalenteerde, opwindende en gepassioneerde Portugese bands die live optreden. De band werd opgericht in mei 2010, toen Pedro Tatanka en Miguel Casais besloten samen te komen om het universum van blues, soul en funk te doorkruisen en aan te passen aan hun habitat.

Tien jaar en drie albums later – “The Black Mamba” (2012), “Dirty Little Brother” (2014) en “The Mamba King” (2018) – heeft The Black Mamba de grootste festivals in Portugal gespeeld en zijn “gif” meegenomen naar Spanje, Brazilië, usa en de UK. “It Ain’t You”, “Wonder Why”, “Believe” en “Still I Am Alive” zijn maar een paar van zijn bekendste hits die het publiek elke keer weer versteld doen staan als hij op het podium staat.

In 2021 gingen ze een nieuwe uitdaging aan door Portugal te vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival 2021 met het lied “Love is on my side”.

Uiteindelijk kregen miljoenen mensen de kans om kennis te maken met deze geweldige band, waarvan de prestaties op het podium niet alleen indruk maakten op de jury van de wedstrijd, maar ook op het publiek over de hele wereld.