Nieuws

“Vakantiepas voor iedereen” ook dit jaar weer gratis

Foto (Stadt Rheine): v.l. Wiebke Helling (Jugendamt), Karen Maria Mönstermann (Stadtwerke Rheine), Beigeordneter Raimund Gausmann, Annette Wiggers (Jugendamtsleitung), Mike Laukötter (Lions Club Rheine), Bürgermeister Peter Lüttmann, Klaus Müller (Lions Club Steinfurt), Alexander Schwerdt (Lions Club Rheine), Thomas Schettler (Lions Club Steinfurt), Holger Kern (Lions Club Steinfurt)

Rheine Rheine Dit jaar is de stad er opnieuw in geslaagd om de vakantiepas voor kinderen en jongeren gratis aan te bieden . Na de positieve reacties op de “Vakantiepas voor iedereen” van vorig jaar, is de vakantie dit jaar inclusief gratis toegang tot de NaturZoo, Aqua Reni en de midgetgolfbaan in het stadspark. Rheine Rheine Dit wordt mogelijk gemaakt door een donatie van 10.000 euro van Stadtwerke en een donatie van 6.000 euro van de Lions Clubs en Steinfurt. Dit jaar kunnen scholieren ouder dan 18 jaar en stagiairs en studenten ook profiteren van de “vakantiepas voor iedereen”.

De vakantiepas bestaat uit vier verschillende vouchers. Eén voucher is geldig voor de NaturZoo. De andere drie vouchers zijn variabel en kunnen gebruikt worden voor Aqua Reni of de midgetgolfbaan in het stadspark.

De vakantiepas wordt uitgegeven in de vorm van een voucherboekje. Rheine Rheine Rheine Rheine Zoals gebruikelijk is deze verkrijgbaar bij het Bureau Jeugdzorg (Cityhaus, Bahnhofstr. 1, 48431 ) en het Informatiecentrum van het stadhuis (Klosterstr. 14, 48431 ), evenals bij het filiaal Mesum (Nielandstraße 7, 48432 ) van de gemeente . Net als vorig jaar zijn andere afgiftepunten districtskantoren, jeugdcentra en jeugdwerkorganisaties. Rheine Een gedetailleerde lijst van de inzamelpunten en de daar geldende openingstijden is te vinden op www. .de/ferienpass.

Traditioneel zal de vakantiepas beschikbaar zijn voor kinderen en jongeren, stagiairs en studenten op de laatste schooldag, d.w.z. 5 juli 2024, tijdens de gepubliceerde openingstijden. Boekingen of reserveringen zijn niet mogelijk.

RheineAls je vragen hebt, kun je contact opnemen met het Bureau Jeugdzorg op 05971/939-668 of per e-mail op: jugendfoerderung@ .de.