Nieuws

RheineDonatie voor de voedselbank

Betrokkenheid en toewijding van Grüterschule-leerlingen

Rheine. Rheinecpr. Met veel inzet en toewijding hebben de leerlingen van de Grüterschule de afgelopen maanden 300 euro ingezameld voor de voedselbank. Het indrukwekkende bedrag werd overhandigd aan de voedselbank tijdens de vergadering van de leerlingenraad. De leerlingen organiseerden verschillende activiteiten op “Social Day”: Ze hielpen in de buurt, bijvoorbeeld met grasmaaien, auto’s wassen of ouderen helpen met boodschappen doen. RheineDe leerlingen ontvingen donaties voor deze activiteiten, die nu aan de r Tafel gedoneerd zullen worden. Iedereen was zichtbaar blij toen de donaties werden overhandigd. “We zijn erg trots op wat onze leerlingen hebben bereikt,” zei schoolhoofd Sabine Schillack. “Het is geweldig om te zien dat de kinderen en jongeren zich zo inzetten om anderen te helpen.” De voedselbank was ook dankbaar voor de gulle donatie. “Met het geld kunnen we mensen in nood blijven steunen,” zei Andrea Lambers. “We zijn erg onder de indruk van de behulpzaamheid van de leerlingen van de Grüterschule.” Deze donatie is een waardevolle bijdrage aan het werk van de voedselbank en helpt mensen in nood een beetje hoop te geven.