Nieuws

Voedseldonatie voor de voedselbank Rheine

25 jaar vriendschap vieren op een speciale manier

Rheine.cpr. Ellen Brünink en Manuela Brüggemann vieren het 25-jarig bestaan van hun vriendschap op een wel heel bijzondere manier: Ze zamelden samen voedsel in voor de Rheiner Tafel. Zonder een specifieke reden besloten de twee vriendinnen iets goeds te doen en voedsel in te zamelen voor mensen in nood. Ze vroegen rond onder hun vrienden en kennissen en verzamelden in totaal elf manden met niet-bederfelijk voedsel. Van basisvoedingsmiddelen zoals meel en pasta tot luxe voedingsmiddelen zoals koffie, sap en snoep, alles zat erin. De medewerkers van de voedselbank waren overweldigd door de gulle donatie en bedankten de twee vrienden hartelijk. Ellen Brünink en Manuela Brüggemann zijn er trots op dat ze met deze actie een kleine bijdrage hebben geleverd aan de ondersteuning van mensen in nood. Ze hopen dat de campagne ook anderen zal inspireren om zich in te zetten voor goede doelen. De Rheiner Tafel waardeert elke donatie die hen helpt om mensen in nood te ondersteunen. Ellen en Manuela hebben met hun inzet laten zien dat je ook zonder specifiek doel iets goeds kunt doen.