Nieuws

Bijeenkomst jumelagevrienden

Vorsitzender Reiner Wellmann und sein Team laden am Mittwoch zum Treffen ins Kaffeehaus ein.

Beste leden van de stedenbandvereniging.

Zoals we allemaal weten is alles voorbij op Aswoensdag. Maar dat geldt alleen voor carnaval. We willen op Aswoensdag opnieuw beginnen met het evenement “Vrienden van de stedenband”. We hebben de ruimte links vooraan in het “Kaffeehaus” bij de Bönekerskapelle gereserveerd voor 14 februari, van 10 tot 12 uur.

Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact op met Heike Born (T. 939221 of ) zodat we vooruit kunnen plannen. Er is veel nieuws te melden. En de deelnemende bestuursleden zullen natuurlijk ook beschikbaar zijn om vragen te beantwoorden.

We nodigen u van harte uit en kijken uit naar uw deelname.

Met vriendelijke groeten

Reiner Wellmann

(Voorzitter van de stedenband)