Nieuws

Hartelijk dank aan de donateurs

lka Schöppner (Management Assistentin Emsgalerie), und Jörg Jäger (Stadt Rheine)

Overweldigende donatiebereidheid bij de wensboomactie in de Emsgalerie voor het netwerk “Waarheen? thuis op Rheine”.

RheineNa de goed ontvangen première van vorig jaar werd de wensboomactie in de aanloop naar Kerstmis opnieuw gehouden in de Emsgalerie. De medewerkers van het centrummanagement van de Emsgalerie zetten de feestelijk versierde kerstboom op in het entreegebied van de Emsgalerie. De boom was versierd met boomlabels met kerstwensen van mensen in nood, die bezoekers konden verwijderen om een wens te vervullen. Ongeveer 120 pakketten en pakjes vonden hun weg naar het management van het centrum en resulteerden in een grote berg kleurrijke cadeaus.

Deze zijn nu overhandigd aan de “Waarheen? Thuis in Rheine”. “Ik ben opnieuw overweldigd door de grote bereidheid van de mensen in Rheine om dit jaar te doneren. Hartelijk dank aan alle bewoners die hebben meegedaan en ook aan de medewerkers van het centrummanagement,” zei een opgetogen Jörg Jäger van de stad Rheine over het grote succes van de actie. De pakketten werden op tijd voor Kerstmis overhandigd aan de mensen in nood. De liefdevol verpakte cadeaus en het feit dat iemand er zoveel moeite voor heeft gedaan, maakten deze kerst heel bijzonder voor de mensen die ze ontvingen. Dat was te zien aan het gezicht van elke persoon toen ze hun cadeaus ontvingen.

We willen alle donateurs bedanken voor het mogelijk maken van een fijne kerst voor mensen in nood.

Het “Waarheen? Thuis in Rheine” netwerk bestaat uit veel verschillende organisaties zoals Aktion Selbsthilfe e.V., Treff 100, de stationsmissie Rheine, de gaarkeuken Rheine, de noodhulp voor huisvesting van Caritas, de woongroep voor jongvolwassenen en de daklozenvoorziening Kremer-Haus.