Nieuws

Wensboomcampagne in de Emsgalerie is weer begonnen

Rheine. De feestdagen zijn een tijd van bezinning. Het netwerk “Waarheen? Thuis in Rheine” heeft opnieuw de handen ineengeslagen met de Emsgalerie om een wensboomactie te lanceren voor mensen in nood.

Sinds 1 december kunt u een wensboom van het “Waarheen? Thuis op Rheine”. Mensen in nood hebben hun wensen doorgegeven aan het netwerk, die vervolgens in de wensboom in de Emsgalerie zijn gehangen. Bezoekers van de Emsgalerie hebben de mogelijkheid om deze wensen te vervullen en het cadeau voor 22 december in te leveren bij het management van de Emsgalerie.

Deze actie was vorig jaar een groot succes. Er werden meer dan 100 wensen vervuld. De ontvangers waren overweldigd door de liefdevol ingepakte cadeaus en het gevoel dat iemand aan hen had gedacht.

Het “Waarheen? Thuis in Rheine” netwerk bestaat uit veel verschillende organisaties zoals Aktion Selbsthilfe e.V., Treff 100, de stationsmissie Rheine, de gaarkeuken Rheine, de noodhuisvestingshulp van Caritas, de woongroep voor jongvolwassenen en de daklozenvoorziening Kremer-Haus.