Nieuws

Bioscoopbezoekers hebben een hart voor kinderen

Foto: v.l. Adolf Wessing, Ingrid Kessler, Margret Borkmann, Marianne Brosowski (von der AG Seniorenkino des Seniorenbeirates Rheine), Sabine Busch-Murray (Kinderschutzbund Rheine), Franz-Josef Hesping (stellv. Vorsitzender Seniorenbeirat der Stadt Rheine), Andrea Gedicke (Koordination Seniorenarbeit Stadt Rheine) und Jugendamtsleiterin Annette Wiggers.

Werkgroep Seniorenbioscoop organiseert inzamelingsactie

RheineDe seniorenbioscoop is nog steeds erg populair en vindt elke eerste dinsdag en woensdag van de maand plaats in Cinetech Rheine . Het is altijd een gezellige middag, die begint met koffie en gebak voor de filmvoorstelling.

Reden genoeg voor Adolf Wessing van het AG Seniorenkino om stil te staan bij de mensen met wie het niet altijd goed gaat. Bij de vertoning in november vestigde hij daarom de aandacht op de inzamelingsactie van het AG Seniorenkino ten behoeve van de Kinderschutzbund Rheine en stuurde meteen de donatieblikken door de rijen bioscoopbezoekers. Het resultaat van de inzamelingsactie was des te verheugender: op sinterklaasdag voor het bioscoopevenement werd €454,17 overhandigd aan Sabine Busch-Murray van de Kinderschutzbund Rheine. Het AG Seniorenkino bedankte alle donateurs voor hun grote bereidwilligheid om te doneren.