Nieuws

Leiria Kerstmis arriveert op 24 november met 44 dagen magie

×

Van 24 november tot 6 januari keert Leiria Natal terug naar het historische stadscentrum, met een programma dat meer dan een maand vol ‘magie’ en kerstsfeer belooft.

De opening van het evenement, met het ontsteken van de lichtjes, vindt plaats op 24 november om 21.30 uur bij de Lichtgevende Fontein, in aanwezigheid van de kerstman, een moment dat nu al een van de hoogtepunten van het programma is, met de Kerstparade op 26 november, tussen 15.00 en 18.00 uur, die begint bij Largo da República en eindigt bij Jardim Luís de Camões.

Een andere verrassing is een kerstmannenhuis met meer activiteiten voor alle kinderen, dat wordt verplaatst van het Rodrigues Lobo-plein naar de Luís de Camões Tuin, waar ze naast het traditionele verzoek om cadeautjes ook in kleinere huizen kunnen spelen.

De editie van dit jaar wordt ook gekenmerkt door de installatie van de kerstboom op het centrale plein van de stad, omringd door de kleine ruimtes die samen de Mercadinho Doce vormen, en de terugkeer van een tentoonstelling van LEGO® constructies, die te zien zullen zijn op de Sant’Ana Markt, met gratis toegang.

Leiria Natal 2023 blijft de Elfenspeeltuin met entertainment voor alle leeftijden, de ijsbaan, de schans, de draaimolen, de treintrein, de Solidariteitstuin, de Solidariteitsmarkt, tavernes, theater, muziek, dans, concerten, naast andere activiteiten, waarvan de meeste pas eindigen op 31 december, zodat gezinnen kunnen profiteren van de schoolvakanties.

Onder het motto “Kerstmis en magie op Leiria!” worden de straten en culturele ruimtes van de stad 44 dagen lang elke dag tussen 17.00 en 01.00 uur verlicht met LED-lichtjes.

Alles waar een kind van droomt tijdens dit seizoen is te vinden op Leiria Natal, een evenement dat de gemeente op de kaart zet van steden om te bezoeken vanaf de 24e.

Alle informatie is binnenkort beschikbaar op de website Visit Leiria en kan worden gevolgd op de Facebook- en Instagrampagina ‘s van Leiria Natal.