Nieuws

Veel lof voor de “Vriendenweg

Daar zijn we erg blij mee: Norber Brünen stuurde ons deze brief, waarvoor we bij deze onze hartelijke dank willen uitspreken

“Mijn vrouw en ik hebben afgelopen weekend de Vriendenweg van Rheine naar Borne en terug gefietst en waren gewoonweg verrukt.

We haalden een gratis folder op bij “Rheine.Tourismus”, scanden de QR-code, koppelden hem aan Komoot en gingen op pad voor een uitstekende route.We werden langs paden en “Pättkes” geleid, ver weg van de hoofdweg, die we nog nooit eerder hadden gezien. Het landschap was een lust voor het oog.

Omdat je tegenwoordig vaker iets negatiefs dan positiefs hoort, vonden we het nodig om je erover te vertellen. Tegelijkertijd zou ik u dankbaar zijn als u deze e-mail wilt doorsturen naar de mensen die deze twee fantastische fietsroutes hebben gemaakt (de heenroute was compleet anders dan de terugroute). Wat een geweldige prestatie!

Ik wil graag afsluiten met de woorden van Wilhelm Busch:

“Het is een prijzenswaardig gebruik,wie iets goeds krijgt, dankt ook!”

Met dit in gedachten…

Nogmaals bedankt voor deze geweldig geplande fietstocht! We zullen hem zeker nog eens fietsen met vrienden.

Norbert Brünen,Jägerstraße 58,48429 Rheine,