Nieuws

Leerlingen zamelen donaties in voor de herinrichting van het schoolplein

Sponsorloop van de Christophorusschool

Rheine.cpr. Al vele jaren houdt de Christophorusschool, een speciale Caritas-school met een focus op geestelijke ontwikkeling, een sponsorloop in het stadspark. Bijna 180 leerlingen gingen in koud maar droog weer op pad om vele rondjes te rennen of te rolstoelen voor het goede doel. Sommige ouders kwamen als toeschouwers en moedigden de kinderen en jongeren ijverig aan. Dankzij alle betrokkenen was deze dag een geweldige ervaring voor onze schoolgemeenschap.

Dit jaar dacht de leerlingenraad na over de opbrengst en vroeg alle leerlingen van tevoren. Uiteindelijk stemde de meerderheid voor het steunen van het ontwerp van het schoolplein.

Ze hadden van tevoren al geadverteerd en veel geld ingezameld. Al met al is de Christophorusschool erg blij met een totale donatie van 1.609 euro.

“We zijn erg blij met de vreugde en energie waarmee onze leerlingen betrokken zijn. Een grote dank gaat ook uit naar onze sponsors. Dankzij hun steun kunnen we een aantal wensen realiseren,” vatten Barbara Kammer (directrice) en Sarah Reckenfelderbäumer (adjunct-directrice) samen.