Nieuws

Elk jaar…

Lezing met Usch Hollmann in de Stadsbibliotheek

Rheine. Er zijn kerstverhalen die je elk jaar opnieuw wilt lezen. “Een zalige wijnnacht” van Usch Hollmann is zo’n vaste favoriet. Het plezier wordt nog groter als de auteur zelf het verhaal voorleest uit haar boek “Stille Nacht Licht” met haar gevarieerde stem. Deze ervaring wordt aangeboden door de gemeentelijke bibliotheek Rheine aan een geïnteresseerd publiek op donderdag 7 december 2023 om 19:00 uur in de voor Kerstmis versierde gemeentelijke bibliotheek.

Het verhaal gaat over drie getrouwde stellen die besloten hebben om het “feest van de liefde” anders te vieren dan gebruikelijk. De volwassen kinderen zijn het huis uit, ze willen zich de jaarlijkse cadeaustress besparen… Dus wat is er mis mee om 24 december met goede oude vrienden te vieren onder het genot van een feestelijke maaltijd en exquise wijnen als een “WIJN-avond”? Zoals te verwachten bij Usch Hollmann verloopt de avond echter minder harmonieus dan gepland – tot groot genoegen van de luisteraars.

Infotekst (graag publiceren in een “infobox” indien mogelijk):

Gratis kaarten voor het evenement kunnen worden opgehaald in de Stadsbibliotheek, Osnabrücker Straße 84, vanaf dinsdag 7 november 2023. Als je verhinderd bent, verzoekt de Stadsbibliotheek je de kaartjes terug te geven. Belangrijk: Een ticket is vereist voor toegang tot het evenement, toegang zonder ticket is niet mogelijk.

De lezing begint om 19.00 uur, het evenement duurt tot ongeveer 21.00 uur en er is een korte pauze waarin gasten kunnen genieten van een glas wijn, passend bij het thema van het verhaal.