Nieuws

INSTALLATIE VAN DE GROTE TERRARIUMS

Er gebeurt van alles in het terrariumlokaal van de nieuwe dierentuinschool. Momenteel worden er drie grote terraria gebouwd waarin reptielen en amfibieën straks in drie verschillende habitats zullen leven.

Naast een tropisch regenwoudterrarium zijn er ook een woestijnterrarium en een terrarium met een subtropische boshabitat gepland.

De nieuwe tentoonstellingsruimte in de dierentuinschool begint nu langzaam vorm te krijgen en als je door de grote ramen kijkt, kun je al raden waar de reis ons naartoe zal brengen. De komende weken zullen onze verzorgers de terraria voor de nieuwe dieren voorbereiden en inrichten. Daarna zullen we de diersoorten een voor een introduceren.

#naturezoo#naturezooRheine#dierentuinRheine#Rheine#münsterland#dierentuin#dierentuin#terrariumbouw#reptielen#amfibieën#verwachting#highhexpectation#diewilden12