Nieuws

De adviesraad voor kinderen organiseerde praktische activiteiten voor Wereldkinderdag

Rheine. “Ieder kind heeft een toekomst nodig” was het motto van Wereldkinderdag, die afgelopen woensdag werd gevierd op het marktplein. De Kinderadviesraad vond het vooral belangrijk dat er op deze dag activiteiten zijn om aandacht te vragen voor de rechten van kinderen. Samen met de Jeugd- en Gezinsdienst en het Jeugdwelzijnsbureau van de stad Rheine organiseerden ze een breed scala aan activiteiten. Het Jakobi Youth Centre en het Katholieke Bureau voor de Jeugd namen ook deel aan de campagne. De kinderen konden hun wensen voor de toekomst vertellen, deelnemen aan een quiz over kinderrechten of gebruik maken van een van de andere aanbiedingen, zoals schminken. Het was een kleurrijke en mooie dag die erg leuk was voor alle kinderen en andere betrokkenen.