Nieuws

GOD PUBLISHING fotografie groepstentoonstelling in de Gemeentelijke Bibliotheek Kunstgalerie in oktober

De kunstgalerie van de gemeentelijke bibliotheek Afonso Lopes Vieira is gastheer van de groepstentoonstelling “GOD PUBLISHING”, als onderdeel van het “Godinho Photofest 2023”, die op 7 oktober om 15.00 uur opent en tot het einde van de maand geopend blijft.

De tentoonstelling is te bezoeken van maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 20.00 uur en op zaterdag van 14.00 tot 20.00 uur.

Volgens José Godinho, die verantwoordelijk is voor het initiatief, zal “GOD PUBLISHING” van september tot november tegelijkertijd te zien zijn in verschillende steden in Portugal, met als doel een deel van het werk te laten zien van de fotografen die hebben meegewerkt aan de fotoboeken die door de uitgeverij zijn geproduceerd.

In de tentoonstellingscatalogus worden de foto’s die deel uitmaakten van de tentoonstelling bewaard voor toekomstig gebruik, met alle informatie over de plaatsen waar ze werden tentoongesteld.

Auteurs/fotografen

Ana Gouveia | Ana Lencastre | Ana Mendes do Carmo | Bernardo Lorena Ponte | Filipa Scarpa | Helena Caseiro | José Manuel Pires Dias | José Valverde | Mário Rui Gouveia | Miguel Machado | Paulo Semblante Mendes | Pedro Bernardes | Pedro Pereira | Raúl Silva Pereira | Vítor Alfredo Santos

Alle informatie op https://godinhophotofest.com/