Nieuws

Caritas dagcentrum Abenteuerland breidt zorgaanbod uit

Die Leiterin der Caritas-Kindertagesstätte Abenteuerland, Karin Albers, freut sich über die Erweiterung des Betreuungsangebotes der Kita und berät Eltern bei Fragestellungen der Kindertagesbetreuung.

Ook plaatsen voor kinderen tot 2 jaar / Aanmelden nu mogelijk via het Kreis Steinfurt ElternPortal (STEP)

Neuenkirchen. Het Caritaskinderdagverblijf Abenteuerland in Neuenkirchen biedt met ingang van het nieuwe kleuterjaar 2024/2025, dat op 1 augustus 2024 begint, een nieuwe groep II aan. In deze groep worden 10 kinderen in de leeftijd van 4 maanden tot 3 jaar liefdevol opgevangen om ze de best mogelijke start in het leven te geven. Er wordt ook een halve groep III aangeboden voor 12 kinderen vanaf drie jaar.

Ouders die geïnteresseerd zijn in een plaats in deze groepsvorm in kinderdagverblijf Abenteuerland kunnen hun aanvraag nu indienen via het Kreis Steinfurt ElternPortal (STEP). Om een persoonlijke indruk te krijgen van kinderdagverblijf Abenteuerland kunnen individuele afspraken worden gemaakt voor een bezoek aan het kinderdagverblijf. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, neem dan contact op met Karin Albers, hoofd van kinderdagverblijf Abenteuerland, via 05973 6238982.

Kinderdagverblijf Abenteuerland nodigt ook alle gezinnen, ouders en belangstellenden van harte uit om langs te komen op de “Open Dag” op 20 oktober van 15.00 tot 18.30 uur. Zo kunnen ze kennismaken met het centrum, meer te weten komen over de kinderopvang en eventuele vragen beantwoorden.

Het Caritas kinderdagverblijf Abenteuerland is een additieve dagopvang voor kinderen met en zonder handicap. Door de gezamenlijke opvoeding van kinderen met en zonder handicap en de verschillende soorten handicaps worden diverse sociale ervaringen bevorderd en wordt inclusie beleefd. Samen met Caritas-dagcentrum Pusteblume biedt Abenteuerland als gezinscentrum Impuls op de locatie Neuenkirchen een breed scala aan diensten voor alle gezinnen en geïnteresseerden uit de sociale omgeving.