Nieuws

Band “Never on the Radio” en familie Johnson-Barnes collecteren voor het Kremerhuis

Foto (Stadt Rheine) v.l.: Markus Steiger und Bob Barnes von der Band „Never on the Radio“, Matthias Bruning (Leiter Kremer-Haus) und Jörg Jäger (Produktverantwortlicher der Sozialen Einrichtungen der Stadt Rheine)

RheineDe verantwoordelijken van het Kremerhuis waren blij met een donatie van 900 euro. De familie Johnson-Barnes en de “Never on the Radio”-band van Bob Barnes en Markus Steiger konden het bedrag ophalen tijdens een Secret Garden Party in een privé-setting, met livemuziek van de bands Strauhspier, Acoustic Friends en Never on the Radio. Het geld komt ten goede aan de daklozen die hulp zoeken in het Kremerhuis. Het geld wordt gebruikt voor verschillende, vaak heel alledaagse dingen, zoals eten, kleding of medicijnen.

De gemeentelijke sociale instelling biedt de meestal volledig behoeftige mensen een slaapplaats en opvoedingsondersteuning. Jörg Jäger (Product Manager Social Facilities) en Matthias Bruning (Hoofd Kremer House) spraken hun dankbaarheid en waardering uit voor de sociale betrokkenheid. “Een grote dank gaat uit naar alle gasten en deelnemers van het Secret Garden Party die dit mogelijk hebben gemaakt. Met de donatie kan de noodzakelijke basiszorg voor behoeftigen worden gewaarborgd”, aldus de medewerkers van Kremer House verheugd.