Nieuws

Informatie fietstocht op woensdag 20.09.2023

Rheine. Op fietsgebied is er de afgelopen jaren veel gebeurd op Rheine: Het uitvoeringsgerichte fietsconcept wordt successievelijk geïmplementeerd, de herstructurering en bundeling van afdelingen is afgerond en er zijn tal van infrastructurele maatregelen gepland en aangelegd. Niet in de laatste plaats bewijst de onderscheiding als fietsvriendelijke stad en de toelating tot de AGFS-werkgroep (Werkgroep Voetgangers- en Fietsvriendelijke Steden en Gemeenten) dat de stad Rheine aanzienlijke inspanningen levert om het comfort en de veiligheid van fietsers en voetgangers te verbeteren.

Tijdens de jaarlijkse informatieve fietstocht, die volgens de afdeling 5.30 Mobiliteit en Transportplanning moet uitgroeien tot een goede traditie, worden geïmplementeerde en toekomstige geplande maatregelen gepresenteerd en uitgelegd aan de burgers.

De twee uur durende fietstocht na het werk begint op woensdag 20.09.2023 om 17:00 uur voor het stadhuis en vindt plaats onder deskundige leiding van de afdeling mobiliteits- en vervoersplanning van de stad Rheine.

Het aantal deelnemers is beperkt. Geïnteresseerden die willen deelnemen aan de informatietour wordt gevraagd zich aan te melden per telefoon: 939-330 of per e-mail: .