Nieuws

3.000 euro: Tandartsen doneren opbrengst tandheelkundig goud aan Kremerhuis

Bei der Übergabe (v.l.): Dr. Tölle, Dr. Harks, Dr. Weichel, Anna Kaleschke und Matthias Bruning als Mitarbeiter des Kremer-Hauses und Jörg Jäger als Produktverantwortlicher der sozialen Einrichtungen der Stadt Rheine.

Rheine. In augustus overhandigde de tandheelkundige basisgroep Rheine een symbolische cheque van 3.000 euro aan de verantwoordelijken van het Kremerhuis. De donatie komt ten goede aan de daklozen die hulp zoeken in het Kremerhuis. Het geld zal worden gebruikt voor verschillende, vaak heel alledaagse dingen, bijvoorbeeld voedsel, kleding, medicijnen of treinkaartjes.

De gemeentelijke sociale instelling biedt de meestal volledig behoeftige mensen een slaapplaats en opvoedingsondersteuning. Tijdens het bezoek van de tandartsen spraken Jörg Jäger (Product Manager Social Facilities), Matthias Bruning (Hoofd Kremer House) en Anna Kaleschke (Social Pedagogue) hun dank en waardering uit voor de sociale betrokkenheid. “Met de ontvangen donatie kan de noodzakelijke basiszorg voor behoeftige mensen worden gewaarborgd. Hartelijk dank aan alle patiënten die dit mogelijk hebben gemaakt”, aldus de medewerkers van Huize Kremer.