Nieuws

7.000 vakantiepaspoorten overhandigd

Foto v. l.: Wiebke Helling, Connor Daulby, Raimund Gausmann, George Daulby, Annette Wiggers sowie Natalie Daulby.

Rheine. Aan het begin van de week konden Raimund Gausmann, het raadslid dat verantwoordelijk is voor Rheine, samen met Annette Wiggers, het hoofd van Bureau Jeugdzorg, en Wiebke Helling van Bureau Jeugdzorg van de stad Rheine, de 7.000 en 6.999 vakantiepassen overhandigen aan de broers Connor en George Daulby. Als extra verrassing ontvingen ze twee ijsbonnen. Natalie Daulby, moeder van de twee jongens, was ook enthousiast over de gratis vakantiepassenactie van de stad Rheine.

Alleen al het aantal passen dat werd uitgedeeld laat zien dat de vraag dit jaar groot was. “En er zijn nog steeds enkele vakantiepassen beschikbaar voor de laatste dagen van de zomervakantie,” zoals Raimund Gausmann aangeeft. Zolang de voorraad strekt, kunnen kinderen en jongeren en scholieren van Rheine nog een vakantiepas ophalen bij de bekende uitgiftepunten. De vakantiepassen kunnen tot 06.08.2023 worden ingewisseld.

De vakantiepas biedt de mogelijkheid om de Natuurdierentuin te bezoeken, verkoeling te zoeken bij zomerse temperaturen of actief te midgetgolfen, want de vakantiepas bevat één kaartje voor de Natuurdierentuin Rheine en drie variabele kaartjes voor ofwel het overdekte zwembad in Mesum, het openluchtzwembad in Rheine of de midgetgolfbaan in het stadspark.

De vakantiepas is verkrijgbaar bij het Bureau Jeugdzorg, in het Cityhaus, Bahnhofstr. 1 en bij het Informatiebureau van het stadhuis, Klosterstr. 14 in het centrum van Rheineen in het filiaal in Mesum aan de Nielandstraße 7. Andere afgiftepunten zijn de districtskantoren en jeugdcentra in Rheine en de Jeugd- en Gezinsdienst. Een gedetailleerde lijst met de in acht te nemen openingstijden en alle afgiftepunten vind je op de homepage van de stad Rheine. Bij vragen is het Bureau Jeugdzorg bereikbaar op 05971/939-668 of per e-mail: .