Nieuws

Administratieve bijstand van het Federaal Agentschap voor Technische Bijstand

Das Technische Hilfswerk half das Mobiliar abzubauen, zu sortieren und einzulagern.

Rheine. De stad Rheine verwacht de komende maanden een verdere toestroom van vluchtelingen, zodat er meer vluchtelingenhuisvesting moet worden voorbereid. Als onderdeel van de administratieve hulp ondersteunden helpers van de lokale afdeling van het Duitse Federale Agentschap voor Technische Hulp Rheine (THW) het beheerdersteam van de stad Rheine bij het sorteren en demonteren van meubilair op een zeer gemotiveerde en professionele manier op drie avonden. Door middel van kettingen van helpers werden de meubels die op dat moment niet nodig waren gesorteerd en opgeslagen. De hulpactie toont eens te meer aan hoe goed de samenwerking tussen de lokale THW-vereniging Rheine en de stad Rheine verloopt. Het Counselling and Support for Immigrants team van de stad Rheine wil hiervoor zijn oprechte dank uitspreken.