Nieuws

Ontgrendel! spelletjesavond in de stadsbibliotheek

Unlock!-Spieleabend in der Stadtbibliothek

Rheine. Zomertijd is evenemententijd in de gemeentelijke bibliotheek! In het kader van de Zomerleesclub vinden er verschillende evenementen plaats in de gemeentelijke bibliotheek Rheine. Op donderdag 13.07.2023 vanaf 18.30 uur, dus na sluitingstijd van de bibliotheek, is er een spelletjesavond met “Unlock!” spellen (Asmodee GmbH). Alle deelnemers verdelen zich in groepen en spelen samen spannende en lastige puzzels – veel plezier gegarandeerd! Er is een grote selectie spannende spellen beschikbaar in de bibliotheek – dus hopelijk kunnen alle puzzels worden opgelost. De “Unlock!” spellen van uitgeverij Asmodee zijn dit jaar zelfs bekroond met de speciale prijs “Spiel des Jahres”!

De SommerLeseClub is een project van het Kultursekretariat NRW Gütersloh en wordt ondersteund door het Ministerie van Cultuur en Wetenschap van de deelstaat Noordrijn-Westfalen.

Gratis kaarten zijn verkrijgbaar bij de openbare bibliotheek – de enige vereiste is deelname aan de SommerLeseClub. Registratie hiervoor is helemaal gratis voor mensen met een bibliotheekpas! Het evenement is voor mensen vanaf 12 jaar.

Meer informatie is verkrijgbaar bij de gemeentelijke bibliotheek via telefoonnummer 05971/939-160 en op de homepage www.Rheine-bibliothek .de.